插件索引

常用工具
查看積分策略說明 打印

經濟咁樣, 有咩行業反而會係機會?

經濟咁樣, 有咩行業反而會係機會?

經濟咁樣, 有咩行業反而會係機會?一向搵到大錢的行業, 地產, 投資, 保險都無一幸免, 2-3年都唔會有咩大升的機會...
大家不如討論下~ 可pm 及聯絡我 楊先生 62318440 討論下

分享這個話題到你的Facebook

我想是做死人化妝 生意會不錯吧
我只想減到100磅,死也要減...不為美麗,只為還你一個心愿
美食的俘虜 ---------------------美食家可可的fans~
吹水是為無聊,不想聊什麼人的事非.最討厭某人的大話

2009,4,8 生日快樂 ><影子堂堂主
百樣米養百樣人 ------ 經典的名句
莫問書生何處來,只問先生去何方

引用:
原帖由 jasonyeung33 於 2008-10-29 14:27 發表
經濟咁樣, 有咩行業反而會係機會?一向搵到大錢的行業, 地產, 投資, 保險都無一幸免, 2-3年都唔會有咩大升的機會...
大家不如討論下~ 可pm 及聯絡我 楊先生 62318440 討論下
做明星囉
而家大把人做呀
有樣有身材可以啦
不會讓我再有回頭的機會!30 June 2010~本小姐自家制午餐+餐後甜品(請先看以下文章,把事件理解清楚才留言!不要冤枉本人!)http://hk-pub.com/forum/thread-2915133-1-1.html][color]寂莫[男女]人吃酸葡萄

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-10-29 14:28 發表
我想是做死人化妝 生意會不錯吧
因為經濟唔好
多左人自殺
所以死人化妝月入又高左
不會讓我再有回頭的機會!30 June 2010~本小姐自家制午餐+餐後甜品(請先看以下文章,把事件理解清楚才留言!不要冤枉本人!)http://hk-pub.com/forum/thread-2915133-1-1.html][color]寂莫[男女]人吃酸葡萄

引用:
原帖由 王小妹Kahwa 於 2008-10-29 14:28 發表

做明星囉
而家大把人做呀
有樣有身材可以啦  
那不如 做那個什麼黃色工作 更加好了
你這家伙 又不是每個人都可以做明星的啦
我只想減到100磅,死也要減...不為美麗,只為還你一個心愿
美食的俘虜 ---------------------美食家可可的fans~

引用:
原帖由 王小妹Kahwa 於 2008-10-29 14:29 發表

因為經濟唔好
多左人自殺
所以死人化妝月入又高左
答對了 這位同學 分析不錯

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-10-29 14:30 發表

答對了 這位同學 分析不錯
因為我同你年紀相差不大
我也明白的

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-10-29 14:30 發表

那不如 做那個什麼黃色工作 更加好了
你這家伙 又不是每個人都可以做明星的啦
是嗎
哈哈
不過,大把人也說香港真的甚麼人都是明星

引用:
原帖由 王小妹Kahwa 於 2008-10-29 14:45 發表

因為我同你年紀相差不大
我也明白的  
你這家伙
除了明星和死人化妝
你還想到了什麼呢

黃色工作不健康MA....

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us