插件索引

常用工具
申靖成為版主
查看積分策略說明 打印

[【其他】] 悉尼

悉尼

悉尼...
呢架就係我哋架起飛機啦...不過澳航嘅Service同食物真係麻麻...始終都係國泰同星航好D...

九個鐘頭左右就到咗Sydney啦...不過又唔係好攰喎...而且又無咩時差...只係快香港2個鐘...

呢架就係單軌車...不斷環繞個City...

第一站就係去左Fish Market...

入面有好多海鮮...而且唔貴喎...

肥美即開生蠔...都只係AUD13.90一打...即係七十蚊港紙左右一打...平!!!

Queen Victoria Bldg.係一個歷史悠久...而且好靚嘅商場...幾十年前係有錢人嘅主要Market...

必到景點之一...悉尼海灣大僑

必到景點之二...悉尼歌劇院

另一個好靚而且又有歷史價值嘅地方...The Rocks...

Sydney Tower...只係遠觀...無上到去...

悉尼水族館其中一條"虎鯊"...你睇佢D牙~~~

Darling Harbour嘅夜景...

分享這個話題到你的Facebook

雖然澳周白人全部都係英國監等後代...
但係現代嘅澳周似美國多過似英國...
本帖最近評分記錄
  • SH88IH P 點 +5 感謝您認真的回覆 2009-12-27 20:07

“If you find yourself alone, riding in green fields with the sun on your face, do not be troubled, for you're in Elysium and you're already DEAD.”

引用:
原帖由 xymoxdeclan 於 2009-12-27 19:54 發表
雖然澳周白人全部都係英國監等後代...
但係現代嘅澳周似美國多過似英國...
因為好多都係美國跟尾狗.....應聲虫

引用:
原帖由 SH88IH 於 2009-12-27 20:06 發表

因為好多都係美國跟尾狗.....應聲虫
個D叫馬屁蟲...

“If you find yourself alone, riding in green fields with the sun on your face, do not be troubled, for you're in Elysium and you're already DEAD.”

引用:
原帖由 xymoxdeclan 於 2009-12-27 20:09 發表

個D叫馬屁蟲...
話Q知佢地....

I'm chinese

引用:
原帖由 SH88IH 於 2009-12-27 20:10 發表

話Q知佢地....

I'm chinese
I AM CHINESE HONG KONG至岩...

引用:
原帖由 xymoxdeclan 於 2009-12-27 20:12 發表

I AM CHINESE HONG KONG至岩...
係啵 .... CHINESE HONG KONG

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us