查看積分策略說明 打印

評廢新手

評廢新手

重玩瑪奇 評評ac  

大家好,見hp成日彈game就放棄hp啦
e家重玩瑪奇,希望大家可能評評ac(好廢炸)
lv:16
生命值:95
魔法值:62
耐力值:57
力 : 40   敏 :30  幸運 : 19
智 : 25   意志 :43
損害 :29~49  
負傷 :2.0~7.0%
暴擊 :15.2%
平衡 : 43%
防禦 :3
保護 :0.0%
D : 精格
F  : 精遠、重擊、支援箭、休息
E  : 暴擊、防禦、反擊、風車
練 : 精魔、穿心箭、治癒、火焰
EP
騎士鎧、聰明 棕狐狸 絲質頭巾、變形劍X2、神刃
雪山袍、泉水 特魯迪鹿皮靴

我想問,E家打咩升得快,我比較想升LV同升風車,THX

分享這個話題到你的Facebook

打咩升得快?賽高銀珠賽中solo囉(雖然你唔岩打)

以你既能力,組人打賽初先啦

都夠你升,練到一定程度再睇下有冇賽中野團

好快就升到架喇
msn:  uioh2003 @ hotmail.com

唔係咁熟唔好加-.-

翼之

你都是組人打巴里,D怪好易打,最難都是boss!組多D人就得啊!!

唔好理咁多
先升暴擊到9同死升精格到1
咁你就一定可以過百大傷
而暴擊呢
暴擊A   75%
暴擊9   90%
你升唔升= =+
升其他格鬥技無用住
因為你傷害太低
就算俾你反擊 重擊 風車去到1
重擊最高傷害200
風車120
反擊睇你反咩   但都會勁低
所以死升精格先無錯
唔信把就!
*想煉風車?你強度低  升到精格1再煉都無關係
重有風車唔係你想像咁易
我風車2升1  去異界用左2個半鐘煉
煉完BOSS煉飛常強悍
你e+傷害咁低    踢10野先殺到一隻<----------------講真   唔信你計下   僵屍250血    防高到係將你傷害減半

其實慢慢龜在八里和萊初也好練好賺~

引用:
原帖由 ericlf2007 於 2007-7-10 19:51 發表
唔好理咁多
咁你就一定可以過百大傷
而暴擊呢
暴擊A   75%
暴擊9   90%
你升唔升= =+
升其他格鬥技無用住
因為你傷害太低
重擊最高傷害200
風 ...
我睇法同你一樣

主要先暴(咩戰鬥職業都有用)

引用:
原帖由 ericlf2007 於 2007-7-10 19:51 發表
唔好理咁多
咁你就一定可以過百大傷
而暴擊呢
暴擊A   75%
暴擊9   90%
你升唔升= =+
升其他格鬥技無用住
因為你傷害太低
重擊最高傷害200
風車120
反擊睇你反咩   但都會勁低
所以死升精格先無錯
唔信把就!
*想煉風車?你強度低  升到精格1再煉都無關係
重有風車唔係你想像咁易
我風車2升1  去異界用左2個半鐘煉
煉完BOSS煉飛常強悍
你e+傷害咁低    踢10野先殺到一隻<----------------講真   唔信你計下   僵屍250血    防高到係將你傷害減半  
>咁你就一定可以過百大傷
精格1效果:近戰攻擊最大損害增加18點 近戰攻擊最小損害增加8點 生命值 +150

唔係累計...你真係覺得佢可以破百大傷?改過武器另計

>升其他格鬥技無用住
升果d野加埋既能力補正所得出既攻擊力比精格1更高

>重擊最高傷害200

>風車120

>反擊睇你反咩   但都會勁低
我反1大傷15x反ko島巨魔都有4百上落,以佢攻擊力都係同我差150左右,反一下都有300幾

>想煉風車?你強度低  升到精格1再煉都無關係
到時佢五百幾強度,再加埋難保佢完全唔升其他技能

>我風車2升1  去異界用左2個半鐘煉
煉完BOSS煉飛常強悍
平均一分鐘踢死成14隻僵屍...?
唔係話唔得,但係密集度就真係....一分鐘想重生14隻出黎都幾難

>你e+傷害咁低    踢10野先殺到一隻<----------------講真   唔信你計下   僵屍250血    防高到係將你傷害減半
佢唔駛練boss住,而且踢僵屍唔痛唔係因為防高而係保護高

唔係咁熟唔好加-.-

引用:
原帖由 瑋仁一個 於 2007-7-15 04:00 發表

>咁你就一定可以過百大傷
精格1效果:近戰攻擊最大損害增加18點 近戰攻擊最小損害增加8點 生命值 +150

唔係累計...你真係覺得佢可以破百大傷?改過武器另計

>升其他格鬥技無用住
升果d野加埋既 ...
精格升到1重會總共+左你42力量
話過百大傷無錯
我精格5   衝緊!
一早過百       雖然我d魔賦同武器重有原能力值另計   但精格1過百大傷係無錯

新手唔會到KO島去反巨魔像掛= ='

風車如果攻低    你都知會好難煉
+上去異界煉風車係少不了(唔係話100%既人都會去異界煉,只係好少人唔會係異界)

>佢唔駛練boss住,而且踢僵屍唔痛唔係因為防高而係保護高
只係想同佢講,佢e+傷害咁低,煉風車會好辛苦

唔同人既升lv方法可能唔同    我既係無論遠戰定近戰     最好先升精遠精格
你既可能係先升其他實用技

引用:
原帖由 ericlf2007 於 2007-7-16 15:15 發表

精格升到1重會總共+左你42力量
話過百大傷無錯
我精格5   衝緊!
一早過百       雖然我d魔賦同武器重有原能力值另計   但精格1過百大傷係無錯

新手唔會到KO島去反巨魔像掛= ='

風車如果攻低    你都知會好難煉
+上去異界煉風車係少不了(唔係話100%既人都會去異界煉,只係好少人唔會係異界)

>佢唔駛練boss住,而且踢僵屍唔痛唔係因為防高而係保護高
只係想同佢講,佢e+傷害咁低,煉風車會好辛苦

唔同人既升lv方法可能唔同    我既係無論遠戰定近戰     最好先升精遠精格
>精格升到1重會總共+左你42力量
話過百大傷無錯
42力量即係21大傷+16小傷,加埋能力都係39大傷24小傷

空手0~8攻,都係四十幾

用神刃/釘錘先至岩岩好破百

>新手唔會到KO島去反巨魔像掛= ='
我係指佢反1果陣,叫新手?

>風車如果攻低    你都知會好難煉
邊個唔知風車同冶煉要早d練...

雖然我而家九百幾強度都仲係風車4-.-冶煉冇掂過,我唔係弓手

話說我風車5係靠黑灰練番黎  囧(果陣強度低,又未出返回券

>只係想同佢講,佢e+傷害咁低,煉風車會好辛苦
佢而家唔係得僵屍可以踢...

佢而家強度低到咁,去搵哥布林都得

>唔同人既升lv方法可能唔同    我既係無論遠戰定近戰     最好先升精遠精格
升精格同精遠都係想攻擊力同血高d姐...

講真有實力邊隻怪摸到你

精格精遠易練邊個唔知?就係因為易所以先留返以後再練

如果難練既冶煉同風車留到最後先練既話練成年都未得

唔係咁熟唔好加-.-

風車累等3百幾果時衝到1
再遲d真係唔洗升

個人覺得無論玩咩職     自身傷害最重要
完~

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us