插件索引

常用工具
查看積分策略說明 打印

[【護膚】] 有無SIS用過呢支日本既AX打斑膏? (Post相)

本主題由 左使 於 2017-1-5 21:38 審核通過

有無SIS用過呢支日本既AX打斑膏? (Post相)

有無SIS用緊呢支SHIMI ACE藥用AX打斑膏?
我本身都好少色斑雀斑既, 但生完BB後多左D色斑同黑斑,
而家用既美白精華同成日FU美白淡斑面膜好似無咩用,
想買支集中可以去除淡化色斑既護膚品用,
唔知呢支AX打斑膏係唔係Work? 藥用護膚品係唔係勁D?

分享這個話題到你的Facebook

冇用,激光最有效!

我都知道打激光係最快而且有效, 價錢都唔平, 而且我都係驚驚地.

雖然用呢D外用產品會慢D見效, 不過我就覺得安全D.

大家有無用過咩去斑產品好都可以介紹一下, 或者有咩方法都分享下.
引用:
原帖由 chutaubing 於 2017-1-6 03:24 發表
冇用,激光最有效!

係,打激光的確係價錢唔平, 不過,唔知你驚乜?驚冇錢做!

引用:
原帖由 Ladybobo 於 2017-1-5 15:08 發表
?oh=9342f01898b977e07c3337b81d33a7b0&oe=58E6C098

有無SIS用緊呢支SHIMI ACE藥用AX打斑膏?
我本身都好 ...
我都有用, 先前係日本買, 而家香港都有, 唔係無用, 只係搽一定無激光效果咁快,
要比D 時間, 長期搽, 加上唔係貴, 百幾蚊一支, 試下都值得.

都係激光最有效!

一來唔想花太多錢, 二來我要24小時湊住BB, 根本都無時間/抽到時間出去美容院.
我陀緊呀B個陣都覺得多左好多斑, 平時都係屋企自己做下皮膚保養, 所以想先用D去斑打斑既產品.
引用:
原帖由 chutaubing 於 2017-1-21 07:58 發表
係,打激光的確係價錢唔平, 不過,唔知你驚乜?驚冇錢做!

引用:
原帖由 crazy_day 於 2017-2-17 10:20 發表

我都有用, 先前係日本買, 而家香港都有, 唔係無用, 只係搽一定無激光效果咁快,
要比D 時間, 長期搽, 加上唔係貴, 百幾蚊一支, 試下都值得.
咁我留意一下黎緊有無做緊大特價/紫綠點或者送$50Coupon時先買黎試下用.
雖然百幾蚊一支都好抵, 不過趁有優惠時買會更加抵.

引用:
原帖由 chutaubing 於 2017-2-18 02:52 發表
都係激光最有效!
謝謝你既分享, 我都知道都係激光最有效,
不過我真心想問下呢D產品有無用, 或有推介.
我都知道用呢D產品需要有耐性地用, 而且效果又會比較慢,  
因為想知有無人用緊/覺得好唔好, 所以先發帖問問.

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us