插件索引

常用工具
澳门乐8线上娱乐
查看積分策略說明 打印

獨家 ! 最新衝裝<安定值>實況報導(總共衝了幾百次裝備)

香港易存網庫 [服務器租用|easyhost.com.hk] 域名 電郵 VPN 網頁寄存 快速穩定 雲端 Hosting Server 電話:(852)-21550486 / (86)-21-61979257 服務:[ 資訊, 電郵服務, 資訊網絡, 網頁儲存, 網頁設計, 網站設計, 網頁寄存, 網站寄存, 主機租用, 主機托管, 伺服器管理, 伺服器租用, 伺服器托管, 服務器租用, 服務器托管, 香港服務器托管, 香港服務器租用, 域名註冊, 網站地圖, 客戶優惠, 報章報導, web hosting, hosting, email service, web page design, web design, dedicated server, dedicated host, server management, server colocation, colocation, Virtual Host, MPLS, CDN, IPLC ]

獨家 ! 最新衝裝<安定值>實況報導(總共衝了幾百次裝備)

沒添加觸媒的情況下(以20件裝為基準)
+1 -> +2 18pass 2fail
+2 -> +3 7pass 10fail 3損
+3 -> +4 4pass 10fail 6損
+4 -> +5 3pass 6fail 11損
+5 -> +6 2pass 2fail 16損

添加觸媒5個的情況下
+2 -> +3 8pass 5fail 7損
+3 -> +4 6pass 7fail 7損
+4 -> +5 5pass 2fail 13損
+5 -> +6 4pass 3fail 13損

添加觸媒20個的情況下
+2 -> +3 15pass 1fail 4損
+3 -> +4 12pass 3fail 5損
+4 -> +5 13pass 1fail 6損
+5 -> +6 11pass 2fail 7損

以下重點來了(也是以20件裝為基準)
+6 -> +7 在沒有添加觸媒的情況下 1pass 5fail 14損
添加觸媒20個的情況下 5pass 2fail 13損

個人心得:
+1 成功率 100%
+2 成功率 80-90%
+3 成功率 40-60%
+4 成功率 10-15%
+5 成功率 5-10%
+6 成功率 有 5%就不錯了 = =

有沒有加觸媒真的差很多
只是+2.+3 最好別加觸媒
等+4以後再開始,最好每次都能添加20個觸媒,這樣成功的機率將會大大的增加(相對裝備損壞的程度也會大大增加)

以上是小弟昨晚發狂沖了4個小時, 衝1等級裝備的實況 (至於1等級以上就不知道了, 已經沒錢 @@)

砸了300多個的強化石跟2000多個觸媒所得到的數據(僅供參考)

以上數據只供參考用途, 大家如果沖爆裝不要插我 ~.~''

分享這個話題到你的Facebook

花兄 我開始佩服你啦-_-"
咁難ge事情你到做到- -......
我一路衝d裝- -....
好少係上+3時爆- -....  -1就唔少次囉- -....
但上+4時爆ge就好多- -..
只有好少量係上+5爆-.-""
+6以上??唔諗囉...等有防爆先去玩=_="

順道說:"來母"ser 收防爆捉媒@_@5粒左右先啦~唔好咁貴~"~有意自己入game搵我-_-"""或用消息通知我
神隱之主號

引用:
原帖由 ☆笨☉﹏☉雪☆ 於 2008-1-3 15:12 發表
花兄 我開始佩服你啦-_-"
咁難ge事情你到做到- -......
我一路衝d裝- -....
好少係上+3時爆- -....  -1就唔少次囉- -....
但上+4時爆ge就好多- -..
只有好少量係上+5爆-.-""
+6以上??唔諗囉...等有防爆 ...
墨香時你都知我 精神有問題, short short 地
試過最勁一口氣上到+7 (係乜都冇用), 就係你昨晚見到把微光劍.
不過自己貪心想+9 先變番 + 5 (黑起上來就連續2次 -1 ) >"<

引用:
原帖由 花弄影 於 2008-1-3 15:57 發表

墨香時你都知我 精神有問題, short short 地
試過最勁一口氣上到+7 (係乜都冇用), 就係你昨晚見到把微光劍.
不過自己貪心想+9 先變番 + 5 (黑起上來就連續2次 -1 ) >"<
狂用防爆衝架-_-"?
真係可怕- -"""
係窮人眼中有錢人都係一種好可惡ge生物
因為成日都見到佢地係到浪費
神隱之主號

引用:
原帖由 ☆笨☉﹏☉雪☆ 於 2008-1-3 16:34 發表

狂用防爆衝架-_-"?
真係可怕- -"""
係窮人眼中有錢人都係一種好可惡ge生物
因為成日都見到佢地係到浪費
你見唔到我話 (乜都冇用) 咩

就咁上 +7....本死無大害 !
全部裝都係打返來, 有多咪試下 !

引用:
原帖由 花弄影 於 2008-1-3 16:35 發表

你見唔到我話 (乜都冇用) 咩

就咁上 +7....本死無大害 !
就咁上......
我衝d4級裝-.-佢上+3就同我爆-_-""
我都唔知點玩好-.-..........
好明顯-.-網龍改過d成功率-_-
係到害人-.-我之前衝裝8成以上都+到4- -...
而家...+3都算唔錯囉-_-"(唔用觸媒)
神隱之主號

引用:
原帖由 ☆笨☉﹏☉雪☆ 於 2008-1-3 16:38 發表

就咁上......
我衝d4級裝-.-佢上+3就同我爆-_-""
我都唔知點玩好-.-..........
好明顯-.-網龍改過d成功率-_-
係到害人-.-我之前衝裝8成以上都+到4- -...
而家...+3都算唔錯囉-_-"(唔用觸媒)
學哂雲起d衰野

引用:
原帖由 花弄影 於 2008-1-3 16:50 發表

學哂雲起d衰野
嗯嗯-_-
有d像-_-係到改d成功率=_="'
神隱之主號

引用:
原帖由 ☆笨☉﹏☉雪☆ 於 2008-1-4 14:17 發表

嗯嗯-_-
有d像-_-係到改d成功率=_="'
係呀, 唔知係唔係又低左...
昨晚試沖 2級上衣, +2 上 +3 連續失敗 5次, 第5次仲爆埋

可怕=.=...
而家上+3好易爆- -上+4重易- -等同以前上+5,+6左右- -""
神隱之主號

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us