插件索引

常用工具
查看積分策略說明 打印

[email protected] <<<< 為左$88一張點卡行為仲衰個乞兒

樓主可唔可以講清楚d個情況? 鍾意呃點卡嘅人, 呢個壇都有至少一個 (i.e. 詩欣(恩)豬)...miko1又係叫你入錢呢?
男人如果唔鹹濕, 就不如去做女人好過啦...你要夠鹹, d女先會"o答"得有味嘛

依家d死o靚仔88蚊都冇 要走去呃,仲要扮女呃野 真係悲哀

引用:
原帖由 ohaya 於 2008-8-7 16:52 發表
佢最好唔好係屋企玩電腦....嘗試check緊佢ip...
唔搵管理員幫手, 可以trace到miko1嘅ip嗎? 佢部電腦同你嗰部無connection或interaction...我試過email 比"眉遠", 佢哋話因為一d美國本土嘅私隱條例, 係唔可以透露使用msn嘅人嘅ip

預祝你成功!
男人如果唔鹹濕, 就不如去做女人好過啦...你要夠鹹, d女先會"o答"得有味嘛

應該講比大家知

我過佐錢俾佢, 捻住唔多錢就算。點知真係試到佢。
我俾埋聽日佢.. 一係回水.. 一係就報警
亦通知佐管理員

佢的恆生 346 332745 882
john 說 (下午 10:05):
$500 1小時任搞任射 ?
咁正?
而家入錢得嗎?
BaBY - DiNDiN、 $500 1小時任搞任射 銀行入數 說 (下午 10:06):

john 說 (下午 10:06):
acc?
BaBY - DiNDiN、 $500 1小時任搞任射 銀行入數 說 (下午 10:06):
恆生 346 332745 882
BaBY - DiNDiN、 $500 1小時任搞任射 銀行入數 說 (下午 10:07):
宜家入?

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us