插件索引

常用工具
查看積分策略說明 打印

我的黑仔漫遊記~鮮蝦百合餃有曱甴,輕鐡越軌

甘都有 唉
我只想減到100磅,死也要減...不為美麗,只為還你一個心愿
美食的俘虜 ---------------------美食家可可的fans~
吹水是為無聊,不想聊什麼人的事非.最討厭某人的大話

2009,4,8 生日快樂 ><影子堂堂主
百樣米養百樣人 ------ 經典的名句
莫問書生何處來,只問先生去何方

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-9-21 22:49 發表
甘都有 唉
最令我O咀係果個皇影仔
回佢又唔係
唔回佢
我怕我訓著
佢又SMS來
不會讓我再有回頭的機會!30 June 2010~本小姐自家制午餐+餐後甜品(請先看以下文章,把事件理解清楚才留言!不要冤枉本人!)http://hk-pub.com/forum/thread-2915133-1-1.html][color]寂莫[男女]人吃酸葡萄

引用:
原帖由 王小妹Kahwa 於 2008-9-21 22:51 發表

最令我O咀係果個皇影仔
回佢又唔係
唔回佢
我怕我訓著
佢又SMS來
你們怎麼了
我只想減到100磅,死也要減...不為美麗,只為還你一個心愿
美食的俘虜 ---------------------美食家可可的fans~

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-9-21 22:55 發表

你們怎麼了
唔係
係佢SEND左D令我都唔知點答佢0既野來

唔好同佢講
我有2條無回佢

比佢見到一定喊打
不會讓我再有回頭的機會!30 June 2010~本小姐自家制午餐+餐後甜品(請先看以下文章,把事件理解清楚才留言!不要冤枉本人!)http://hk-pub.com/forum/thread-2915133-1-1.html][color]寂莫[男女]人吃酸葡萄

引用:
原帖由 王小妹Kahwa 於 2008-9-21 22:56 發表

唔係
係佢SEND左D令我都唔知點答佢0既野來

唔好同佢講
我有2條無回佢

比佢見到一定喊打  
不會是18+問題

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-9-21 23:02 發表

不會是18+問題
但他又不是說這些
唉...!

引用:
原帖由 王小妹Kahwa 於 2008-9-21 23:21 發表

但他又不是說這些
唉...!  
甘我唔知~

好累 好悶 小妹

回復 #1 王小妹Kahwa 的帖子

晚上找你不可以嗎,

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us