插件索引

常用工具
申靖成為版主
查看積分策略說明 打印

新人*... 多多指教

新人'''你好!!
我愛你'''<3'''
四處派好人卡的壞蛋   

引用:
原帖由 cafrie 於 2008-9-23 10:19 PM 發表
新人'''你好!!
HI  呢位大大點稱呼

" Why I smile`Coz you... make me smile  *

引用:
原帖由 eel6510 於 2008-9-23 22:21 發表

HI  呢位大大點稱呼
我叫屍畸ar!!!!eel6510!!
我愛你'''<3'''
四處派好人卡的壞蛋   

我都係新人.....多多指教
[email protected]
  大眾足球隊@11號
[img[/img]

引用:
原帖由 cafrie 於 2008-9-23 10:21 PM 發表

我叫屍畸ar!!!!eel6510!!
我都覺得輝仔好聽d

" Why I smile`Coz you... make me smile  *

引用:
原帖由 傑斯仔1109 於 2008-9-23 10:22 PM 發表
我都係新人.....多多指教
高級版主都扮新人

引用:
原帖由 eel6510 於 2008-9-23 22:18 發表

噢  人仔台
yes see you e boy
我只想減到100磅,死也要減...不為美麗,只為還你一個心愿
美食的俘虜 ---------------------美食家可可的fans~
吹水是為無聊,不想聊什麼人的事非.最討厭某人的大話

2009,4,8 生日快樂 ><影子堂堂主
百樣米養百樣人 ------ 經典的名句
莫問書生何處來,只問先生去何方

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-9-23 10:24 PM 發表

yes see you e boy

引用:
原帖由 eel6510 於 2008-9-23 22:23 發表

我都覺得輝仔好聽d
點ar..軒仔-__-
我愛你'''<3'''
四處派好人卡的壞蛋   

引用:
原帖由 cafrie 於 2008-9-23 10:27 PM 發表

點ar..軒仔-__-
輝仔呢排點ar

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us