插件索引

常用工具
查看積分策略說明 打印

[[;;♥戀愛一星期

引用:
原帖由 月零零 於 2008-9-23 21:57 發表

謝謝
等你們戀愛一年 要給我糖糖
我只想減到100磅,死也要減...不為美麗,只為還你一個心愿
美食的俘虜 ---------------------美食家可可的fans~
吹水是為無聊,不想聊什麼人的事非.最討厭某人的大話

2009,4,8 生日快樂 ><影子堂堂主
百樣米養百樣人 ------ 經典的名句
莫問書生何處來,只問先生去何方

引用:
原帖由 月零零 於 2008-9-23 21:56 發表

Do you know he is ....????
唔知...
我淨係知你唔同我sms了

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-9-23 21:59 發表

等你們戀愛一年 要給我糖糖
為甚麼?
我的個人作品專頁;;;;有興趣可以看看唷
www.面書/MYSECRETLAND

引用:
原帖由 ex_haha 於 2008-9-23 22:00 發表

唔知...
我淨係知你唔同我sms了
你愛上我啦?
我的個人作品專頁;;;;有興趣可以看看唷
www.面書/MYSECRETLAND

引用:
原帖由 月零零 於 2008-9-23 22:03 發表

你愛上我啦?
~.~唔知呢~

一星期了=]my honey
我愛你'''<3'''
四處派好人卡的壞蛋   

引用:
原帖由 月零零 於 2008-9-23 22:02 發表

為甚麼?
當是你們一年的紀念品
我只想減到100磅,死也要減...不為美麗,只為還你一個心愿
美食的俘虜 ---------------------美食家可可的fans~

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-9-23 22:15 發表

當是你們一年的紀念品
-v-點解一定要係糖
我愛你'''<3'''
四處派好人卡的壞蛋   

引用:
原帖由 cafrie 於 2008-9-23 22:21 發表

-v-點解一定要係糖
代表你們的甜甜蜜蜜 給於朋友的祝福啦

引用:
原帖由 月零零 於 2008-9-23 21:49 發表

甘架你
對住d傻妹妹係甘嫁啦
本人的貼99%轉貼

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us