插件索引

常用工具
查看積分策略說明 打印

hi,第1次開post

Ray =]
你好呀,,, 我路過的 XP"

引用:
原帖由 hoiwai198862 於 2008-9-24 21:22 發表

好,我打>
那你打了那一區的999呢
我只想減到100磅,死也要減...不為美麗,只為還你一個心愿
美食的俘虜 ---------------------美食家可可的fans~
吹水是為無聊,不想聊什麼人的事非.最討厭某人的大話

2009,4,8 生日快樂 ><影子堂堂主
百樣米養百樣人 ------ 經典的名句
莫問書生何處來,只問先生去何方

引用:
原帖由 kathyling64 於 2008-9-24 21:24 發表
Ray =]
你好呀,,, 我路過的 XP"
多謝d分

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-9-24 21:26 發表

那你打了那一區的999呢
香港區

回復 #1 hoiwai198862 的帖子

咁你多d黎喇!

引用:
原帖由 hoiwai198862 於 2008-9-24 21:22 發表

想睇下邊個大d囉
唉 小朋友
我只想減到100磅,死也要減...不為美麗,只為還你一個心愿
美食的俘虜 ---------------------美食家可可的fans~

引用:
原帖由 saviour_1994 於 2008-9-24 21:35 發表
咁你多d黎喇!
都會嫁xp

引用:
原帖由 hoiwai198862 於 2008-9-24 21:35 發表

香港區
唉 你打錯區啦 幫你唔到

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-9-24 21:35 發表

唉 小朋友
唔細啦

支持ray哥哥~ !!

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us