插件索引

常用工具
申靖成為版主
查看積分策略說明 打印

hi,第1次開post

引用:
原帖由 hoiwai198862 於 2008-9-24 22:19 發表

原來我係小弟弟
咁你地d哥哥姐姐就唔好蝦我啦
甘要睇你啦 哈哈
我只想減到100磅,死也要減...不為美麗,只為還你一個心愿
美食的俘虜 ---------------------美食家可可的fans~
吹水是為無聊,不想聊什麼人的事非.最討厭某人的大話

2009,4,8 生日快樂 ><影子堂堂主
百樣米養百樣人 ------ 經典的名句
莫問書生何處來,只問先生去何方

回復 #51 影子堂堂主 的帖子

我要訓覺喇!88!

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-9-24 22:22 發表

甘要睇你啦 哈哈
好驚呀

引用:
原帖由 saviour_1994 於 2008-9-24 22:29 發表
我要訓覺喇!88!
88 @@

引用:
原帖由 hoiwai198862 於 2008-9-24 22:32 發表

好驚呀
你驚d咩je
我只想減到100磅,死也要減...不為美麗,只為還你一個心愿
美食的俘虜 ---------------------美食家可可的fans~

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-9-24 22:34 發表

你驚d咩je
比人蝦囉

引用:
原帖由 hoiwai198862 於 2008-9-24 22:35 發表

比人蝦囉
那算了 我走就是 唉

引用:
原帖由 saviour_1994 於 2008-9-24 22:29 發表
我要訓覺喇!88!
我會想你的啦

引用:
原帖由 hoiwai198862 於 2008-9-24 10:14 PM 發表

美人魚版主?
羞人魚版主就是我
注意:本人所發佈的所有帖為轉貼,如本人所發的帖有任何問題及投訴,本人怒不負責!

×.私❤青山テルマ -私ここにいるよ

-×私❤清水ミチコ -アイシテル≠愛してる

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-9-24 22:36 發表

那算了 我走就是 唉
我都唔係話你蝦我,我係話驚之麻

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us