插件索引

常用工具
申靖成為版主
查看積分策略說明 打印

喜歡ge類型...'

引用:
原帖由 Yukigirl 於 2008-10-11 16:38 發表

180m以上對e+d男仔尼講有d難道
幽默好緊要...'
我都中2幽默ge男仔...'
吳尊係夢想..'
如果女仔都想...'
不是個個女仔都鐘意吳尊呢類= =
我有個女仔fd好憎佢,同埋d跌落海,巨棒堂之類

引用:
原帖由 KERORO軍曹2 於 2008-10-11 17:12 發表

不是個個女仔都鐘意吳尊呢類= =
我有個女仔fd好憎佢,同埋d跌落海,巨棒堂之類
咁又係ge...'

開心...爽朗
歡迎加入足球隊....請入內報名
http://hk-pub.com/forum/forum-589-1.html
hkpub足球隊@前鋒(28號)@入波快

引用:
原帖由 waiwilliam 於 2008-10-11 18:00 發表
開心...爽朗
開心真係好緊要...'

引用:
原帖由 Yukigirl 於 2008-10-11 18:24 發表

開心真係好緊要...'
女生黑口黑面都唔方靚lu
歡迎加入足球隊....請入內報名
http://hk-pub.com/forum/forum-589-1.html
hkpub足球隊@前鋒(28號)@入波快

引用:
原帖由 waiwilliam 於 2008-10-11 18:32 發表

女生黑口黑面都唔方靚lu
自己開心..'
身邊ge人先會開心..'

唔好高過我就得
我facebook係[email protected]
\囧/    /囧/    \囧\     /囧/     \囧\                 
口       口       口       口        口
/  \      /  \     /   \      \  \     /  /
齊來囧一囧

引用:
原帖由 ┌火迪┘ 於 2008-10-11 19:50 發表
唔好高過我就得
就係咁簡單..'
其實你真係唔注重..'

我心目中的女仔 .
樣一般都可以 , 最緊要係品德好 , 温柔 . 其次 , 煮野有一手 ,

引用:
原帖由 Yukigirl 於 2008-10-11 19:53 發表

就係咁簡單..'
其實你真係唔注重..'
注重咩?
我facebook係[email protected]
\囧/    /囧/    \囧\     /囧/     \囧\                 
口       口       口       口        口
/  \      /  \     /   \      \  \     /  /
齊來囧一囧

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us