插件索引

常用工具
查看積分策略說明 打印

喜歡ge類型...'

引用:
原帖由 RuuHoshino 於 2008-10-11 19:55 發表
我心目中的女仔 .
樣一般都可以 , 最緊要係品德好 , 温柔 . 其次 , 煮野有一手 ,
1定要識煮野食..'
但係e+ d女仔有好多都唔識...'

引用:
原帖由 ┌火迪┘ 於 2008-10-11 19:55 發表

注重咩?
Exp:性格,"樣

引用:
原帖由 Yukigirl 於 2008-10-11 19:57 發表

Exp:性格,"樣
樣既話普通就得,其次梗係要善解人意啦,不過有时要求太多真係會有人鍾意咩
我facebook係[email protected]
\囧/    /囧/    \囧\     /囧/     \囧\                 
口       口       口       口        口
/  \      /  \     /   \      \  \     /  /
齊來囧一囧

引用:
原帖由 ┌火迪┘ 於 2008-10-11 20:04 發表

樣既話普通就得,其次梗係要善解人意啦,不過有时要求太多真係會有人鍾意咩
咁又係..'
要求太多..'
睇得上眼ge就愈小...'

估唔到yuk你咁高~

引用:
原帖由 ~keith~ 於 2008-10-11 20:18 發表
估唔到yuk你咁高~
當然la..'
岩岩好170..'
唔知e+有無高到...'

引用:
原帖由 Yukigirl 於 2008-10-11 20:18 發表

當然la..'
岩岩好170..'
唔知e+有無高到...'
我高你8cm ja.........

引用:
原帖由 Yukigirl 於 2008-10-11 20:07 發表

咁又係..'
要求太多..'
睇得上眼ge就愈小...'
有諗過係人揀你定係你揀人先
你都算高啦,我好少見到女仔有170
我facebook係[email protected]
\囧/    /囧/    \囧\     /囧/     \囧\                 
口       口       口       口        口
/  \      /  \     /   \      \  \     /  /
齊來囧一囧

引用:
原帖由 ┌火迪┘ 於 2008-10-11 20:25 發表

有諗過係人揀你定係你揀人先
你都算高啦,我好少見到女仔有170  
e+d女仔都好高下..'
我有好多fd都係170左右..'

引用:
原帖由 ~keith~ 於 2008-10-11 20:24 發表

我高你8cm ja.........
你都算高la..'

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us