插件索引

常用工具
查看積分策略說明 打印

終於破千la...'

終於破千la...'

希望e個po..'
可以沿住上1個la...'
我都希望上1個唔會係最後1個...'
多謝大家ah....'

E+歡迎大家尼e個po吹水同埋都可以問下我有關於澳門ge野...'

(希望大家可以+下分la)

分享這個話題到你的Facebook

本帖最近評分記錄
  • [夜遊] 評價 +1 恭喜~ 2008-10-19 00:27
  • [夜遊] P 點 +15 恭喜~ 2008-10-19 00:27
  • 被愛在花園裡 P 點 +10 恭喜阿..小花來支持一下先^^ 2008-10-18 20:33
  • ~keith~ 評價 +1 +油 2008-10-17 17:57
  • ~keith~ P 點 +6 +油 2008-10-17 17:57

冇去過澳門呀-_____________-"
實會有得繼續爆既 =}
注意:本人所發佈的所有帖為轉貼,如本人所發的帖有任何問題及投訴,本人怒不負責!

×.私❤青山テルマ -私ここにいるよ

-×私❤清水ミチコ -アイシテル≠愛してる

引用:
原帖由 theresa恩 於 2008-10-11 22:42 發表
冇去過澳門呀-_____________-"
實會有得繼續爆既 =}
我都希望...'

引用:
原帖由 Yukigirl 於 2008-10-11 10:44 PM 發表

我都希望...'
一定會爆到
注意:本人所發佈的所有帖為轉貼,如本人所發的帖有任何問題及投訴,本人怒不負責!

引用:
原帖由 theresa恩 於 2008-10-11 22:51 發表

一定會爆到
但係點解好此愈尼愈淡咁ge...'

引用:
原帖由 Yukigirl 於 2008-10-11 10:52 PM 發表

但係點解好此愈尼愈淡咁ge...'
大眾是這樣的-_____________________-"

點解你成千個post 都係得百幾分~
我唔夠一千個都多過你
其實d分點計架??

引用:
原帖由 ktakkeung 於 2008-10-11 23:21 發表
點解你成千個post 都係得百幾分~
我唔夠一千個都多過你
其實d分點計架??
10p幣=1積分嘛
我facebook係[email protected]
\囧/    /囧/    \囧\     /囧/     \囧\                 
口       口       口       口        口
/  \      /  \     /   \      \  \     /  /
齊來囧一囧

可以開po黎賺取p點喔
bb神聖不可侵犯

快ge一日就爆到!

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us