插件索引

常用工具
查看積分策略說明 打印

你有冇兄弟姊妹?

有個家姐..
成日同我講人生大道[email protected]@
你又超啦 新尼
簽名圖大小不可超過700x300

引用:
原帖由 kathyling64 於 2008-10-21 20:13 發表

2個哥哥 =3=

好羨慕
其實好麻煩架…大哥好緊張成日依依哦哦…二哥咩都要我做晒…妹仔咁架…苦命架…哈哈…不過有時又鬥下氣都好好玩…

引用:
原帖由 新尼 於 2008-10-21 20:14 發表
有個家姐..
我都想有個家姐…比曬d家務佢做…哈哈

引用:
原帖由 新尼 於 2008-10-21 08:14 PM 發表
有個家姐..
不錯,, 我有時同我個fd講野,,

然後佢話,,, 我家姐都係咁講ah = =''

引用:
原帖由 cold靈 於 2008-10-21 08:17 PM 發表

其實好麻煩架…大哥好緊張成日依依哦哦…二哥咩都要我做晒…妹仔咁架…苦命架…哈哈…不過有時又鬥下氣都好好玩…
哥哥唔係會好錫細佬妹架咩?

引用:
原帖由 cold靈 於 2008-10-21 08:18 PM 發表

我都想有個家姐…比曬d家務佢做…哈哈
做你家姐好慘

引用:
原帖由 kathyling64 於 2008-10-21 20:30 發表

哥哥唔係會好錫細佬妹架咩?
大哥錫得滯好囉唆…對上大一級既二哥又唔會幫手做家務,只會增加好多野你去做…一句講曬,男仔唔做野…比曬d女仔做…得我一個女…你話慘唔慘…

有,.,,1弟~
我 不 是 真 的 勇 敢 。

我有個妹

引用:
原帖由 cold靈 於 2008-10-21 08:46 PM 發表

大哥錫得滯好囉唆…對上大一級既二哥又唔會幫手做家務,只會增加好多野你去做…一句講曬,男仔唔做野…比曬d女仔做…得我一個女…你話慘唔慘…
咁又係,,,  最緊要我想要個靚仔既呀哥 =w=

哈哈哈哈哈~

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us