插件索引

常用工具
查看積分策略說明 打印

年獸的生日,朋友們來祝賀我吧 3Q ^^

年獸的生日,朋友們來祝賀我吧 3Q ^^

終於等到1025了,一開始,講件事畀大家知
大家都知10月懷胎這回事吧,牛牛是1025生日的,即使話
牛爸同牛媽,是12月25日聖誕節製造我的,是耶穌的生日喔 =]
原本今日,約了女友陪我慶祝的,但,因為一些事(在我看來是小事)她來不了
只好下次再去動植物公園同去海灘睇星吧
我無唔開心喔,因為對上的兩天,共你一齊的光陰,發覺你好開心,咁已經係我最好的生日禮物啦
係呀,你來不了都是小事喔,擁有你個心我已經足夠了 =]
剛剛先瞓醒....做了好耐豬,kaka~~~
今晚10點,牛牛約了朋友打邊爐,有無人想一齊來喔...男女都ok,最緊要開心
但請來者留意,$150~200一位喔
預10點食到3點,之後可能打波,可能在m記傾偈到天光
會飲酒嫁,唔識飲的可以唔飲 ^^
好開心喔....想來的人10點,在灣仔地鐵站等,請打66524622找年獸/牛牛
一定听你的 =]
現在,基於無地方去,留在這post,吹水等夜晚 =]

分享這個話題到你的Facebook

本帖最近評分記錄
  • 影子堂堂主 P 點 +1 生日快樂 加油 2008-11-1 10:39
  • 結士 P 點 +1 加夠20 同歲數一樣架先xd 2008-10-30 12:29
  • 暉=暉 評價 +1 生日快樂 2008-10-27 07:38
  • Kevin.Wong P 點 +6 生日快樂 2008-10-26 16:00
  • Kevin.Wong 評價 +1 生日快樂 2008-10-26 16:00
www.xanga.com/Nian_Shou

Happy Birthday for you..'

引用:
原帖由 Yukigirl 於 2008-10-25 14:35 發表
Happy Birthday for you..'
3Q喔 =]

今日我會穿的衣服↓
咁一定找到我啦 =]

最衰我無得去..'[

引用:
原帖由 Yukigirl 於 2008-10-25 15:05 發表
最衰我無得去..'[
唔緊要...下年再來 =]

引用:
原帖由 年獸 於 2008-10-25 15:14 發表

唔緊要...下年再來 =]
點尼...'
1個係澳門1個係香港..'

生日快快樂0v0
到底愛怎麼了 我並不知道
我只是一直習慣為愛付出
不說心堛滬W 多麼錯誤
到這一刻 我才有一些領悟

到底愛怎麼了 我還不知道
沒有妳我能不能面對孤獨
妳的眼神麻木 多麼清楚
我已經不再是妳所想要的 那種幸福

引用:
原帖由 年獸 於 2008-10-25 14:34 發表
終於等到1025了,一開始,講件事畀大家知
大家都知10月懷胎這回事吧,牛牛是1025生日的,即使話
牛爸同牛媽,是12月25日聖誕節製造我的,是耶穌的生日喔 =]
原本今日,約了女友陪我慶祝的,但,因為一些事(在我看來是 ...
牛牛弟弟生日快樂
哈皮畢地
不會讓我再有回頭的機會!30 June 2010~本小姐自家制午餐+餐後甜品(請先看以下文章,把事件理解清楚才留言!不要冤枉本人!)http://hk-pub.com/forum/thread-2915133-1-1.html][color]寂莫[男女]人吃酸葡萄

引用:
原帖由 王小妹Kahwa 於 2008-10-25 15:19 發表

牛牛弟弟生日快樂
哈皮畢地  
哈哈...搞笑

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us