插件索引

常用工具
查看積分策略說明 打印

年獸的生日,朋友們來祝賀我吧 3Q ^^

引用:
原帖由 年獸 於 2008-10-27 18:44 發表

呵呵...遠道而來的祝賀,thx =]
i don't think so

引用:
原帖由 steffanywu1205 於 2008-10-28 13:46 發表

i don't think so
你在北美洲啵....好遠~~ =]
www.xanga.com/Nian_Shou

引用:
原帖由 seeyourback 於 2008-10-28 12:36 發表
生日快樂=]
嘩..真係好耐無見了,棋友,諗起你就技癢了 kaka~~~

引用:
原帖由 年獸 於 2008-10-28 18:28 發表

你在北美洲啵....好遠~~ =]
yes

引用:
原帖由 年獸 於 2008-10-28 18:29 發表

嘩..真係好耐無見了,棋友,諗起你就技癢了 kaka~~~
哈哈
自從上次同你捉過棋就無再捉過
沒有你的允許
我都會愛下去

祝年獸你生日快樂~^^
呢個月份都有好多人生日呢!!^^

引用:
原帖由 kiki_1994 於 2008-10-29 14:42 發表
祝年獸你生日快樂~^^
呢個月份都有好多人生日呢!!^^
嗯嗯..我有3個老友是10月生日的 =]

引用:
原帖由 seeyourback 於 2008-10-29 13:52 發表

哈哈
自從上次同你捉過棋就無再捉過
哎呀~~~~你其實好勁的...有機會真係要再比試下 kaka

引用:
原帖由 steffanywu1205 於 2008-10-29 01:24 發表
yes
咪係囉,好感動....幾時回香港呀..我都未見過你,下年的10月25日你會出席我的生日宴嗎?

hehe 等我今晚12點開個post先xd 之後訓覺@@
靈感:錯過的事不應去怪責別人 要怪責的先怪當初沒勇氣爭取的自己

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us