插件索引

常用工具
申靖成為版主
查看積分策略說明 打印

年獸的生日,朋友們來祝賀我吧 3Q ^^

引用:
原帖由 結士 於 2008-10-30 12:27 發表
hehe 等我今晚12點開個post先xd 之後訓覺@@
係啦係啦,預早祝你生日快樂 =]
www.xanga.com/Nian_Shou

引用:
原帖由 年獸 於 2008-10-27 18:43 發表

嗯...你的一句,感動死我了
真誇 要打24567000 青山醫院電話 真的 在網上找到的
如有需要 可以打去的啦 呵呵
我只想減到100磅,死也要減...不為美麗,只為還你一個心愿
美食的俘虜 ---------------------美食家可可的fans~
吹水是為無聊,不想聊什麼人的事非.最討厭某人的大話

2009,4,8 生日快樂 ><影子堂堂主
百樣米養百樣人 ------ 經典的名句
莫問書生何處來,只問先生去何方

引用:
原帖由 年獸 於 2008-10-29 19:52 發表

哎呀~~~~你其實好勁的...有機會真係要再比試下 kaka
以前讀書練返嚟
其實好多人勁過我
沒有你的允許
我都會愛下去

這是遲來的生日快樂

引用:
原帖由 puiyeunglam 於 2008-10-31 20:27 發表
這是遲來的生日快樂
不遲不遲....有心哪時都不遲,謝謝 =]

引用:
原帖由 seeyourback 於 2008-10-31 08:35 發表

以前讀書練返嚟
其實好多人勁過我
喔..我都是讀中學那幾年自學的,係嘅,比上不足,比下有餘,在你之下,要多多交流 ^^

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-10-31 03:45 發表

真誇 要打24567000 青山醫院電話 真的 在網上找到的
如有需要 可以打去的啦 呵呵
青山我不去,要是瘋了,不如死了算,現在經濟差,免得浪費米飯

引用:
原帖由 年獸 於 2008-10-31 21:20 發表

青山我不去,要是瘋了,不如死了算,現在經濟差,免得浪費米飯
嚴重左個人 唉
我只想減到100磅,死也要減...不為美麗,只為還你一個心愿
美食的俘虜 ---------------------美食家可可的fans~

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-11-1 10:32 發表

嚴重左個人 唉
社工姐姐...今晚來我家打邊爐嗎??

引用:
原帖由 年獸 於 2008-11-1 10:35 發表

社工姐姐...今晚來我家打邊爐嗎??
幾點先
有咩好野食先

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us