插件索引

常用工具
查看積分策略說明 打印

年獸的生日,朋友們來祝賀我吧 3Q ^^

唔理我唔去啦 心情唔好 閃人先
sms 我唔收貨啦
我只想減到100磅,死也要減...不為美麗,只為還你一個心愿
美食的俘虜 ---------------------美食家可可的fans~
吹水是為無聊,不想聊什麼人的事非.最討厭某人的大話

2009,4,8 生日快樂 ><影子堂堂主
百樣米養百樣人 ------ 經典的名句
莫問書生何處來,只問先生去何方

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-11-1 10:39 發表

幾點先
有咩好野食先
蠻多...晚上7點
www.xanga.com/Nian_Shou

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-11-1 10:46 發表
唔理我唔去啦 心情唔好 閃人先
sms 我唔收貨啦
怎麼了??

引用:
原帖由 年獸 於 2008-11-1 11:01 發表

怎麼了??
心情唔好 我唔so你啦
我只想減到100磅,死也要減...不為美麗,只為還你一個心愿
美食的俘虜 ---------------------美食家可可的fans~

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-11-1 11:01 發表

心情唔好 我唔so你啦
我msn簽名說我溫書中,才沒有上大眾姐...不用這樣吧...sor...別嬲

引用:
原帖由 年獸 於 2008-11-1 11:03 發表

我msn簽名說我溫書中,才沒有上大眾姐...不用這樣吧...sor...別嬲
無言 去上山見大佛啦

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-11-1 11:04 發表

無言 去上山見大佛啦
嗯...慢行....有事打畀我....
miss you~~~

引用:
原帖由 年獸 於 2008-11-1 11:06 發表

嗯...慢行....有事打畀我....
miss you~~~
我才不會打給你啦

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-11-1 11:07 發表

我才不會打給你啦
咁我打畀你

引用:
原帖由 年獸 於 2008-11-1 11:08 發表

咁我打畀你
我關機

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us