插件索引

常用工具
申靖成為版主
查看積分策略說明 打印

終於18歲喇~!

引用:
原帖由 結士 於 2008-10-31 00:18 發表
今天(10月31日) 是小弟的18歲生日=]
18歲有咩好做[email protected][email protected]?
聽說18歲蠻自由的~

-_-大個仔唔可以再做幼稚行為了吧
唉 我的童年...沒有了~"~

期待我女友給我的蛋糕=] 也是我一生人第一個蛋糕@@

p.s.小小 ...
弓喜弓喜
终於係大人啦

喂...明天來我家耍啦..少你一個好少喔...
我剛剛作了一篇故事,在我blog,有空給點意見 =]
別老說你要溫書啦,我都是要測驗呢
怎麼不同大家說你有女友啦...
www.xanga.com/Nian_Shou

我早過你

引用:
原帖由 年獸 於 2008-10-31 23:57 發表
喂...明天來我家耍啦..少你一個好少喔...
我剛剛作了一篇故事,在我blog,有空給點意見 =]
別老說你要溫書啦,我都是要測驗呢
怎麼不同大家說你有女友啦...
那個故事 太多用錯字了
故事交代很不好 唉 給你4分 再加油
我只想減到100磅,死也要減...不為美麗,只為還你一個心愿
美食的俘虜 ---------------------美食家可可的fans~
吹水是為無聊,不想聊什麼人的事非.最討厭某人的大話

2009,4,8 生日快樂 ><影子堂堂主
百樣米養百樣人 ------ 經典的名句
莫問書生何處來,只問先生去何方

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-11-1 10:23 發表

那個故事 太多用錯字了
故事交代很不好 唉 給你4分 再加油
交代太多你不會思考的
才4分....幸好還算合格..遲點再寫過 =]

引用:
原帖由 年獸 於 2008-11-1 11:00 發表

交代太多你不會思考的
才4分....幸好還算合格..遲點再寫過 =]
要5分才叫合格啦
先生你考試不好 要去打pp啦
我只想減到100磅,死也要減...不為美麗,只為還你一個心愿
美食的俘虜 ---------------------美食家可可的fans~

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-11-1 11:01 發表

要5分才叫合格啦
先生你考試不好 要去打pp啦
什麼考試喔...你用私刑??

引用:
原帖由 年獸 於 2008-11-1 11:02 發表

什麼考試喔...你用私刑??
講到我甘衰 哼
我唔識 去大嶼山啦 唔so你啦
一百年我都唔要見到你啦

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-11-1 11:04 發表

講到我甘衰 哼
我唔識 去大嶼山啦 唔so你啦
一百年我都唔要見到你啦
唔識去大嶼山??我教你囉....
好無奈....今晚你來嗎??

引用:
原帖由 年獸 於 2008-11-1 11:05 發表

唔識去大嶼山??我教你囉....
好無奈....今晚你來嗎??
有我喜歡吃的那個在嗎
沒有 我才不去啦

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us