標題: [我是女] 真誠尋找一兩個大隻男Sp [打印本頁]

作者: Kinda88    時間: 2017-3-5 00:32     標題: 真誠尋找一兩個大隻男Sp

我係Gloria,今年27歲172高120磅重34d25w35我係一個事業型女性,單身,希望尋找到一個真誠,有品德既固定Sp
前一個Post發現好多餓狼,我明白各有所需!但亦希望不要以買六合彩形式去硬試!
堂堂一個男性,唔係基本Status 都唔明卦?年齡,高,重等,我都有自我介紹吧!
我可能開始需求多了,但寧願自己diy都唔會接受無品男!
我明白網絡騙案十分多,若然覺得我會以男性去騙各位照片的話,又何必要來找我?
我對自己事業及公司會比較尊重,我初時並不會特意去傳送!希望可以找到好好的!
**再三強調!已婚的真的不要!我不認為這點我能去接受,或者自己屋企經歷過!
作者: SONIC1988    時間: 2017-3-5 01:19

我相信你,無勉強自己
請你相我一次,比次機會我
作者: Kinda88    時間: 2017-3-5 01:29     標題: 真誠尋找一兩個大隻男Sp

完全唔係我既執著!
堂堂男人!好介意去介紹自己的Status 就咪Pm我好喎!
我自己一個女人比較爽快,男人要這麼『立羅』?
作者: Dirtythinking    時間: 2017-3-5 01:40

希望你可以遇到合適GE人選!
作者: Kinda88    時間: 2017-3-5 02:08     標題: 真誠尋找一兩個大隻男Sp

好好笑@@
或者我搵大隻男奴可能會好D
作者: bape123456    時間: 2017-3-5 03:35

如果係肥仔又得嗎?
作者: bape123456    時間: 2017-3-5 03:52

我pm左你啦 希望你會加我啦
作者: Kinda88    時間: 2017-3-5 04:11     標題: 真誠尋找一兩個大隻男Sp

男的可以去揀,女都可以選擇吧!
試?去碰下運氣?基本的都沒有,若果我接受肥,我唔會要求大隻卦。。
唉。。。
作者: Kinda88    時間: 2017-3-5 09:02     標題: 真誠尋找一兩個大隻男Sp

真架喎!幾多歲,幾帥既“人夫”我唔要喎⋯⋯
仁孚d車就有揸⋯⋯
作者: BBOYBRIAN    時間: 2017-3-5 10:52

實會有呢D人渣存在
只係危機意識要高D , 小心防人先岩
作者: Kinda88    時間: 2017-3-5 12:44     標題: 真誠尋找一兩個大隻男Sp

賤男一隻———> cknckn
我已傳出唔適合!條賤種仲問我有無泳衣性感照!
係人都有個格!你呢隻叫賤能格!我一定四處公開,以免有人墮網!

WeChat: Bennysam
Benny 26歲 172高  64kg 重
作者: youlovesogood    時間: 2017-3-5 12:48

隨便咁公開人地既資料....大家要聯絡樓主之前要三思
作者: 享受性愛    時間: 2017-3-5 13:39     標題: 女仔

人家係女仔,人家講左吾識合,保障自己係正常
如果識合就自然會給照片對方,人家公開人對方
資訊係吾啱,可能男方還講左令d女方討厭的事,
先公開。雖然我都係吾識合女方。但做男人,
應該大方d。應該體諒女方。大家都只係想揾個合
識自己的另一半。
作者: Kinda88    時間: 2017-3-5 13:50     標題: 會否覺得香港多左好多賤男

喂!我無引忡祐琚I我唔係雞喎!
三反四次騷擾,這是我底線!你有選擇權!我都有架!
阿youlovesogood!我拒絕你係你無品!男人老狗要抹黑我,我並不會難過!更顯得你要食免費嶼J目的!可有羞恥呀?
作者: youlovesogood    時間: 2017-3-5 14:08

我點樣抹黑你?  以事論事就比人話無品 比人話狗  仲要好羞恥
作者: BBOYBRIAN    時間: 2017-3-5 14:18

加油樓主 我撐妳
作者: Kinda88    時間: 2017-3-5 15:19

自貴自知!我自己比較直接,但同樣亦有底線,若然覺得我屈你,需要我cap返你對話出來評論下閣下本性好嗎?
作者: youlovesogood    時間: 2017-3-5 15:37

一句講哂, 隨便咁公開人地既資料....大家要聯絡樓主之前要三思..相信唔少人通過呢D小小既細節已經知道樓主係一個點樣既人...

我不會再回此POST, 逞一時之口舌之爭無意義, 只係希望唔好有受害者
作者: 小雨line988    時間: 2017-3-5 16:07     標題: 小雨個人兼職

趕快來找我~保證讓你完全放鬆~~放鬆~~再放鬆
讓你享受腳軟的滋味
趕快加我WeChat:jy96826
小雨個人兼職
作者: 享受性愛    時間: 2017-3-5 16:57

大方d啦。做男仔要大方,有風度
人家女仔黎咋。
作者: Kinda88    時間: 2017-3-5 16:59

我完全唔明白我有乜野做錯,竟然會遇到要貪女人既快樂而埋沒左做男人既風度同尊嚴,我自問對得天地良心,狗公我刪了不少,要再三表示自已的高尚,我會放上FB給予公道評論下誰是清白!緊記!自己講過只有自己同對方最清楚!
作者: PHOWONG    時間: 2017-3-5 23:53

希望你快點找到
作者: BMTRADE28    時間: 2017-3-8 21:17

hope u can
作者: GF1850642016    時間: 2017-3-9 01:49

各位師兄唔洗浪費時間係囧迨W
岉褶N就Del你Wechat,傾傾下偈會中途消失
高唔高尚,同自high係兩個層次
我唔覺得妏鴾H有基本尊重
作者: Kinda88    時間: 2017-3-10 04:15

引用:
原帖由 GF1850642016 於 2017-3-9 01:49 發表
各位師兄唔洗浪費時間係囧迨W
岉褶N就Del你Wechat,傾傾下偈會中途消失
高唔高尚,同自high係兩個層次
我唔覺得妏鴾H有基本尊重
好多謝你既批評!我想,你會明白你的行為如何!請留意!我找對的,可以溝通到的,並非兩三文字就定必解決你所需要的!即使我找的是性,也不等如做雞的!
作者: hollyyu1995    時間: 2017-3-12 05:03

21男 183高 有些少身材 自問真係樣係掂
不如add wechat 睇下先啦∼
finn_finn_
作者: GF1850642016    時間: 2017-3-12 11:57

Sorry, 其實係我誤會左你
多謝你仲肯回我pm
我知我好心急,但我冇當你係雞
原來你真係好忙,冇咩時間回覆
好對唔住
作者: Jeff.ph    時間: 2017-3-13 22:10

Wechat :jeff_ _1997

歡迎光臨 大眾論壇 (http://www.hk-pub.com/forum/) Powered by Discuz! 6.1.0F