插件索引

常用工具
申靖成為版主
查看積分策略說明 打印

孩子我要暫時退下溫書了-3-

咁佢又唔會一星期3,4日
同我一齊左之後都係上左兩次
兩次都係因為佢呀哥發癲搵佢陪姐..次次佢呀媽都係到
佢呀哥同我女朋友都知我唔鍾意佢上去..但係佢又要俾說話我女朋友聽
佢又衰心軟..佢好驚連呢個真心朋友都冇埋
我都明男朋友唔可以代替到一切
因為我都想好多好多朋友..我明佢諗咩..可能我身邊多朋友所以唔知會有幾驚啦
佢同我一樣重友情多於愛情..唔會放太多心係愛情上面
都係睇定D先啦..慢慢投資..我都唔會蝕GE..
你又超啦 新尼
簽名圖大小不可超過700x300

引用:
原帖由 新尼 於 2008-9-17 14:38 發表
咁佢又唔會一星期3,4日
同我一齊左之後都係上左兩次
兩次都係因為佢呀哥發癲搵佢陪姐..次次佢呀媽都係到
佢呀哥同我女朋友都知我唔鍾意佢上去..但係佢又要俾說話我女朋友聽
佢又衰心軟..佢好驚連呢個真心朋 ...
你咁諗都無錯既
但都小心啦,始終房門一關佢地做咩佢媽唔知的

今天我 寒夜裡看雪飄過 懷著冷卻了的心窩飄遠方

引用:
原帖由 Kevin.Wong 於 2008-9-17 14:40 發表

你咁諗都無錯既
但都小心啦,始終房門一關佢地做咩佢媽唔知的
睇佢會唔會老實同我講啦..
但係俾著我..係佢呀哥間屋個D環境..都唔會諗住咁做..
事關佢呀哥屋企環境好惡劣..佢都同我講唔鍾意去佢呀哥屋企..但係無奈地要陪佢呀哥
你又超啦 新尼

引用:
原帖由 新尼 於 2008-9-17 14:42 發表

睇佢會唔會老實同我講啦..
但係俾著我..係佢呀哥間屋個D環境..都唔會諗住咁做..
事關佢呀哥屋企環境好惡劣..佢都同我講唔鍾意去佢呀哥屋企..但係無奈地要陪佢呀哥
我覺得呀
如果有機會你都跟埋上去囉
望下環境都好
咁就知真定假啦

引用:
原帖由 Kevin.Wong 於 2008-9-17 14:54 發表

我覺得呀
如果有機會你都跟埋上去囉
望下環境都好
咁就知真定假啦
已經肯定左個環境..
惡劣到不行..冇水冇電
所以佢呀哥日日訓醒都即刻仆落街..- -"
你又超啦 新尼

引用:
原帖由 新尼 於 2008-9-17 14:55 發表

已經肯定左個環境..
惡劣到不行..冇水冇電
所以佢呀哥日日訓醒都即刻仆落街..- -"
無水無電既屋點沖涼=3=

引用:
原帖由 Kevin.Wong 於 2008-9-17 15:05 發表

無水無電既屋點沖涼=3=
佢都係去人地個到架咋..
個個所謂屋企用唻訓only..
真係服左佢..
你又超啦 新尼

:L :L :L :L :L
本帖最近評分記錄
  • Kevin.Wong 評價 -1 呃POST,請不要再胡亂發文章 2008-9-17 16:35

引用:
原帖由 新尼 於 2008-9-17 15:41 發表

佢都係去人地個到架咋..
個個所謂屋企用唻訓only..
真係服左佢..
係就好= =但間屋夜晚咁黑真係做乜都唔知=.=

引用:
原帖由 Kevin.Wong 於 2008-9-17 16:35 發表

係就好= =但間屋夜晚咁黑真係做乜都唔知=.=
我都唔知..
正常人都會諗到個D野
我都唔例外..即使咁ge環境..
但係..野戰都有人鍾意..有野冇可能ge..唔知啦..唉
你又超啦 新尼

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us