插件索引

常用工具
申靖成為版主
查看積分策略說明 打印

孩子我要暫時退下溫書了-3-

終於肯咁做啦咩-v-
加油啦小詩妹-v-

分享這個話題到你的Facebook

你又超啦 新尼
簽名圖大小不可超過700x300

引用:
原帖由 Kevin.Wong 於 2008-9-17 12:22 發表

X新尼又去左邊度把妹
唉..
唔好提啦
我女朋友又失左蹤..
都唔知我係咪有女架而家
你又超啦 新尼

引用:
原帖由 Kevin.Wong 於 2008-9-17 12:25 發表

下= =咁開心
佢出黎玩架?
佢呀哥夾實佢唔俾佢走..
下下都要我女朋友陪佢..
就快同佢嘈架啦..唉..
你又超啦 新尼

引用:
原帖由 Kevin.Wong 於 2008-9-17 12:28 發表

親大哥定契哥先=.=
親ge..佢得一個家姐..契ge..好Q多個呀哥
其他個個都唔多理..但係有一個契哥同佢好fd..當佢親呀哥咁
難聽D講丫..成日叫我女朋友去陪佢
都唔知做過D咩唻..搞過幾多次我都唔知囉
你又超啦 新尼

引用:
原帖由 Kevin.Wong 於 2008-9-17 12:28 發表

親大哥定契哥先=.=
契呀哥咋..
但係fd到話當佢親呀哥咁囉..
難聽D講..唔係我唔信佢
但係夜晚上佢屋企陪佢..雖則之前成日上去陪佢..
但係同我一齊左之後仲有上去兩三次囉
唔通真係淨訓教咩..打死都唔信囉
咁佢話當人親呀哥淨訓教..我冇野好講啦
你又超啦 新尼

引用:
原帖由 Kevin.Wong 於 2008-9-17 12:35 發表

我都係人既契哥(倩同小兜兜)
我覺得契哥係要係丫妹唔開心時開解佢地,可以一齊玩
但唔會上對方屋企訓囉
你話佢當佢契哥好似親人咁
AS我當丫倩係親人吧

我絕對唔會要丫妹上我屋企或者我上佢屋企訓
我唔 ...
終於見到有人話啦
佢口話其實都唔多想上佢屋企
因為個環境上太惡劣
但係又唔忍心見到佢呀哥down到爆個樣..
事關佢呀哥屋企都有好多問題..
最搞笑係..佢呀哥又可以搞到冇晒朋友得返我女朋友一個
我女朋友..
真心朋友得佢呀哥一個
我可以點..企左係到囉
你又超啦 新尼

引用:
原帖由 影子堂堂主 於 2008-9-17 13:11 發表

你個女朋友 甘都得
冰有契妹去阿哥家去睡覺呢
唉 真係唔知你個女 係唔係中意佢多過你啦
如果不是 因為多陪你 而不是陪他才對
好像佢先係你條女個 男朋友
細老 念清楚你同你條女個關係啦
如果唔係 感 ...
但係佢上佢呀哥到之前又同我講定
都唔知佢想點..
佢自己唔識諗..佢呀哥又係有問題
點會叫人女朋友陪自己仲要發晒癲咁架..
真係頂佢..想溝我條女咪講囉..
你又超啦 新尼

咁佢又唔會一星期3,4日
同我一齊左之後都係上左兩次
兩次都係因為佢呀哥發癲搵佢陪姐..次次佢呀媽都係到
佢呀哥同我女朋友都知我唔鍾意佢上去..但係佢又要俾說話我女朋友聽
佢又衰心軟..佢好驚連呢個真心朋友都冇埋
我都明男朋友唔可以代替到一切
因為我都想好多好多朋友..我明佢諗咩..可能我身邊多朋友所以唔知會有幾驚啦
佢同我一樣重友情多於愛情..唔會放太多心係愛情上面
都係睇定D先啦..慢慢投資..我都唔會蝕GE..
你又超啦 新尼

咁佢又唔會一星期3,4日
同我一齊左之後都係上左兩次
兩次都係因為佢呀哥發癲搵佢陪姐..次次佢呀媽都係到
佢呀哥同我女朋友都知我唔鍾意佢上去..但係佢又要俾說話我女朋友聽
佢又衰心軟..佢好驚連呢個真心朋友都冇埋
我都明男朋友唔可以代替到一切
因為我都想好多好多朋友..我明佢諗咩..可能我身邊多朋友所以唔知會有幾驚啦
佢同我一樣重友情多於愛情..唔會放太多心係愛情上面
都係睇定D先啦..慢慢投資..我都唔會蝕GE..
你又超啦 新尼

引用:
原帖由 Kevin.Wong 於 2008-9-17 14:40 發表

你咁諗都無錯既
但都小心啦,始終房門一關佢地做咩佢媽唔知的
睇佢會唔會老實同我講啦..
但係俾著我..係佢呀哥間屋個D環境..都唔會諗住咁做..
事關佢呀哥屋企環境好惡劣..佢都同我講唔鍾意去佢呀哥屋企..但係無奈地要陪佢呀哥
你又超啦 新尼

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us