插件索引

常用工具
申靖成為版主
查看積分策略說明 打印

最近,諗緊一樣野。

鐘意就係鐘意`;-]
就算佢大你廿年`-[]-''
你鐘意左佢都唔可以當冇野嫁`-___________-"
難道就係因為依個問題就要唔一齊咩`T________T
好傻的
注意:本人所發佈的所有帖為轉貼,如本人所發的帖有任何問題及投訴,本人怒不負責!

×.私❤青山テルマ -私ここにいるよ

-×私❤清水ミチコ -アイシテル≠愛してる

回復 #25 LAMST 的帖子

唔好扮野啦
總之你壞壞了!
哈哈!

引用:
原帖由 ︴粒 於 2008-10-26 21:39 發表

距怕醜o_o"
哈哈哈,可能~
我 不 是 真 的 勇 敢 。

引用:
原帖由 theresa恩 於 2008-10-26 22:09 發表
鐘意就係鐘意`;-]
好傻的
又係[email protected]@
哈哈,,鐘意一個人都吾會介意年0

引用:
原帖由 Norris 於 2008-10-26 22:11 發表
唔好扮野啦
總之你壞壞了!
哈哈!
-______-   冇壞囉
我都吾中2拍拖既

引用:
原帖由 LAMST 於 2008-10-26 21:36 發表

din ma ,,好掛住你呀-3-

哈哈,我都覺呢
哈哈,,
最近很忙呢...= =
有時d野唔可以100%肯定
如果真係有機會既
自己又唔係抗拒既
試下都冇妨吧^^
真正在愛中堅強的人,是了解愛的人。
愛他,不要給他負擔,給他自由,給自己自由。

即使再難過,也總是用笑容面對他人,獨自攬下一切的人。
即使再悲傷,也總是用冷漠隔絕他人,獨自面對一切的人。

簽名圖大小不可超過700x300

引用:
原帖由 LAMST 於 2008-10-26 20:32 發表
最近,諗緊一樣野。
我從來都無諗過

就係,
自己會接受到大自己幾多年的異性做情侶??
我到而家都仲係覺得係一個迷。

你地有冇諗過[email protected]@?
大幾年都無咩問題呀~
※本處所提供的所有資源均由在網上搜集而來,若有侵權敬請告知。
※任何涉及商業盈利目的均不得使用,否則一切後果由下載者承擔。
※僅作為個人測試使用,測試完畢請於下載後24小時內將其刪除。
※請勿製作成任何形式的光碟用以兜售販賣或任何圖謀盈利之行為。
※論壇空間與本人將不對任何資源或內容負起任何相關法律之責任。

引用:
原帖由 theresa恩 於 2008-10-26 22:09 發表
鐘意就係鐘意`;-]
好傻的
你就是大多少年的也不怕ma

搵唔到人大過我
歡迎加入足球隊....請入內報名
http://hk-pub.com/forum/forum-589-1.html
hkpub足球隊@前鋒(28號)@入波快

引用:
原帖由 LAMST 於 2008-10-26 20:32 發表
最近,諗緊一樣野。
我從來都無諗過

就係,
自己會接受到大自己幾多年的異性做情侶??
我到而家都仲係覺得係一個迷。

你地有冇諗過[email protected]@?
哦, 哽係啦, 你重未遇到適當嘅緣份, 唔好冧咁多, 只管盡力找, 而家想定先就只有俾自己壓力嘛.

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us