插件索引

常用工具
查看積分策略說明 打印

2009年第一帖!識我既入黎十卜我啦!>3<

本主題由 System 於 2010-4-8 07:00 解除限時高亮
引用:
原帖由 千千子 於 2009-9-14 02:12 發表

冇野啦,當我冇講過
= ="我個部手機係06年既DOCOMO…像素得20萬都無…
『寧願沒擁抱共你可到老』

冇千千子快@[email protected]

次次都係佢˙ˇ˙

我拎1都系少少
BOKI3212002@hotmail。com

想識我同做fd咪ADD嫁!!

引用:
原帖由 佐井 於 2009-9-14 02:15 發表

次次都係佢˙ˇ˙

我拎1都系少少
哈哈!所以今次叻叻!>V<

引用:
原帖由 佐井 於 2009-9-14 02:15 發表

次次都係佢˙ˇ˙

我拎1都系少少
你想講咩呢= =

引用:
原帖由 琳琳714 於 2009-9-14 02:14 發表

= ="我個部手機係06年既DOCOMO…像素得20萬都無…
哇,我06年用緊咩電話我都唔係好記得= =家下玩梗W705

引用:
原帖由 千千子 於 2009-9-14 02:16 發表

哇,我06年用緊咩電話我都唔係好記得= =家下玩梗W705
無計啦…我邊有錢換新既日本機BOR~
不過…如果真係有錢…我寧願買部單鏡反光好過!=3=

引用:
原帖由 琳琳714 於 2009-9-14 02:19 發表

無計啦…我邊有錢換新既日本機BOR~
不過…如果真係有錢…我寧願買部單鏡反光好過!=3=
玩大陸機lo,一千蚊多d有啦,而家好多人玩

引用:
原帖由 千千子 於 2009-9-14 02:20 發表

玩大陸機lo,一千蚊多d有啦,而家好多人玩
但會唔會爆炸架[email protected]@
其實我想知…而家手機相機最高像素去到幾多

引用:
原帖由 琳琳714 於 2009-9-14 02:23 發表

但會唔會爆炸架[email protected]@
其實我想知…而家手機相機最高像素去到幾多
大把人用啦,都未見人有野,當然我冇用大陸機
好似係8百

引用:
原帖由 千千子 於 2009-9-14 02:27 發表

大把人用啦,都未見人有野,當然我冇用大陸機
好似係8百
OH…係呀…草錢買都好…
不過…我想用番日文MODE得唔得架?

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us