插件索引

常用工具
申靖成為版主
查看積分策略說明 打印

[【索女】] [我要我FB有500人!!!]

本主題由 BlAcKCaTinA 於 2012-3-28 17:34 推薦主題
引用:
原帖由 月零零 於 2011-6-23 12:29 發表

但我唔係好記得你,少留comment呢?;p
係呀,雖然我在大眾6年幾.不過唔多留言,好睇發post係咩人,所以對我冇印象好正常

通常都係有d野想擺低先會回

而且見妳又幾精靈咁既樣

咪打幾隻字
[

引用:
原帖由 lkc1117 於 2011-6-24 07:18 發表
有好多個Suet Kam wow
好似認犯甘,睇下邊個係我XD
我的個人作品專頁;;;;有興趣可以看看唷
www.面書/MYSECRETLAND

引用:
原帖由 餐旦治 於 2011-6-24 14:16 發表
我都蕉緊朋友囝, add埋我吖...
[email protected]你?-"-

引用:
原帖由 skyken99 於 2011-6-24 17:30 發表
索女.....
THZ;)

引用:
原帖由 達達* 於 2011-6-24 19:19 發表

最正係你嫁na>
講大話會甩大牙架

引用:
原帖由 新尼 於 2011-6-25 03:10 發表
哈哈...
大眾咁多人...慢[email protected]唔怕遲
距離你生日仲有少少時間xD
一個禮拜><

引用:
原帖由 NOAH_YOMA 於 2011-6-25 08:46 發表
我想我FB DEL哂D人!!!得返五百人XD
好串呀><

引用:
原帖由 bunbubun 於 2011-6-26 03:23 發表

係呀,雖然我在大眾6年幾.不過唔多留言,好睇發post係咩人,所以對我冇印象好正常

通常都係有d野想擺低先會回

而且見妳又幾精靈咁既樣

咪打幾隻字
多謝你甘比面

我路過
※絕無使用不法程式,使用者必斷線!
※世界被分為水,土,火,氣四個宗族
1. 請勿呃帖 如s e e s e e, t h x, t h a n k y o u f o r s h a r i n g, 等等1之類的廢話

引用:
原帖由 月零零 於 2011-6-26 13:29 發表

講大話會甩大牙架
我咁大個d大牙都仲係到

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us