查看積分策略說明 打印

Pretty renew專搵代理人搵客??

本主題由 左使 於 2015-11-18 10:22 審核通過

Pretty renew專搵代理人搵客??

係啲坊間H傳聞,話Pretty renew 代理人搵客手法好犀利。大家有冇聽過?

分享這個話題到你的Facebook

我都聽過啊,我都想知係真定假

真架?我仲book咗下星期上pretty renew做treatment..點算??

引用:
原帖由 kababa 於 2015-11-18 10:42 發表
真架?我仲book咗下星期上pretty renew做treatment..點算??
照上去啦。網上好多失實H消息,好鍾意話啲公司搵代理人r生意。但Pretty renew 唔係~因為我上星期先上去搵中醫覆診,係間好正常H美容院。 

引用:
原帖由 冰清一洁 於 2015-11-18 11:08 發表

照上去啦。網上好多失實H消息,好鍾意話啲公司搵代理人r生意。但Pretty renew 唔係~因為我上星期先上去搵中醫覆診,係間好正常H美容院。 
咩中醫?美容院睇中醫?

引用:
原帖由 gamely22 於 2015-11-18 11:36 發表

咩中醫?美容院睇中醫?
係美容院嚟。但佢哋服務幾多元化,仲有中醫喺入面幫啲客調理身體。所以我先覺得佢哋唔係一間搵代理人搵客H美容院

如果係咁又幾好喎,因為我塊面成日都出瘡,我去過其他BEAUTY CENTRE,但係都無點改善。

係喎~回點解你又會知Pretty Renew有中醫睇H?

引用:
原帖由 gamely22 於 2015-11-18 11:55 發表
係喎~回點解你又會知Pretty Renew有中醫睇H?
我本身都係想做FACIAL GA,但我同咗美容師講我H情況,佢就SUGGEST我見下醫師先

聽你地咁講,我下星期去都放心D  

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us