插件索引

常用工具
申靖成為版主
查看積分策略說明 打印

你地覺得邊個活動搞得特別好?

本主題由 左使 於 2019-1-28 14:19 審核通過

你地覺得邊個活動搞得特別好?

你地覺得,上年d倒數活動,邊個商場H活動係搞得最好架?自己都鍾意新城市個個愛麗斯,搞得都幾特別,又有Gimmicks。
自己對呢方面都幾有興趣,
如果有機會我都想自己親身搞一個大型活動出黎,
比唔同H人去參加就好喇。

分享這個話題到你的Facebook

我都覺得佢今次呢個真係搞得幾好,可以將唔同H元素夾埋一齊,係幾夠特別。但呢行都好睇你夠唔夠creative,同埋睇你自己係咪鍾意去plan活動

讀書先?ive有冇?

引用:
原帖由 醉翁之意 於 2019-1-29 13:27 發表
我都覺得佢今次呢個真係搞得幾好,可以將唔同H元素夾埋一齊,係幾夠特別。但呢行都好睇你夠唔夠creative,同埋睇你自己係咪鍾意去plan活動
同意呀,我有個朋友就正正係做呢d,佢就話除左creative之外,最好都要有d市場推廣H認識同有市埸觸角,抽到水咁自己多人注意到。如果樓主係有興趣H,不如睇下有冇d岩Hcourse可以讀?

引用:
原帖由 lamtong92 於 2019-1-29 16:40 發表

同意呀,我有個朋友就正正係做呢d,佢就話除左creative之外,最好都要有d市場推廣H認識同有市埸觸角,抽到水咁自己多人注意到。如果樓主係有興趣H,不如睇下有冇d岩Hcourse可以讀?
我而家都有留意緊,就唔知應該係咩科先同呢行夾d,應該邊d先好?

引用:
原帖由 sunshine 於 2019-1-29 17:41 發表

我而家都有留意緊,就唔知應該係咩科先同呢行夾d,應該邊d先好?
一係ive?我見到佢有個event marketing and promotion,你可以學到點去統籌同埋推廣活動。同埋我見佢可以選修eSport,電競而家咁多人鍾意,攪依類活動應該幾有景,咁食住個勢去學應該唔錯。講真,ive出名務實,又有實習,讀完搵工唔難。你係真係有興趣就快d去報名啦!佢好似2 月底就deadline。

引用:
原帖由 JoeyLeung 於 2019-1-29 16:35 發表
讀書先?ive有冇?
有呀,佢有科event marketing and promotion
主要就教統籌同埋推廣活動,對搞活動有興趣讀呢科都有幫助!

ive係幾好!!

引用:
原帖由 ilovepub1 於 2019-1-29 19:08 發表

一係ive?我見到佢有個event marketing and promotion,你可以學到點去統籌同埋推廣活動。同埋我見佢可以選修eSport,電競而家咁多人鍾意,攪依類活動應該幾有景,咁食住個勢去學應該唔錯。講真,ive出名務實,又有 ...
竟然有電競可以揀?呢行係呢幾年勁hit喎!!

引用:
原帖由 ilovepub1 於 2019-1-29 19:10 發表

有呀,佢有科event marketing and promotion
主要就教統籌同埋推廣活動,對搞活動有興趣讀呢科都有幫助!
咁呢科都真係ok!!學左之後都幾有幫助

P幣 1萬可換VIP權限1天為大眾服務,請即加入版主行列千真萬確! P黃金可換港元HKD(2:1)Donate to us